ingredients
150 grams of butter
100 g date sweetener
50 g agave syrup
300 g spelled flour
700 g apples, tart
3 tablespoons date sweetener
1 teaspoon bourbon vanilla
½ lemon
2 tsp cinnamon
baking
40 to 45 minutes
at 180 degrees top and bottom heat
in a spring form
sprinkles and soil
Mix butter, agave syrup, date sweetener and flour with a hand mixer to a sandy-crumbly mass
knead again by hand
store in the refrigerator
topping
Peel, quarter, core and thinly slice the apples
Mix the date sweetener, vanilla, cinnamon and the juice of half a lemon with the apple slices
preparation
Press 2/3 of the dough onto the bottom of the baking pan
Distribute apple slices “wildly” on the floor
Sprinkle the rest of the batter on top as crumbles
and now into the preheated oven
We wish you a lot of fun baking and even more natural enjoyment.
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Marc Kohlsdorfer05/11/2024 Sehr schönes Hotel mit außergewöhnlicher Architektur. Toller Spa-Bereich. Essen vielfältig und lecker. Service sehr gut. Tagungsräume ebenfalls sehr zu empfehlen. Lage optimal ruhig.Ingrid Schwarz04/11/2024 Tolles Hotel zum Wohlfühlen und Erholen. . Super leckere Speisen.Alexander Vogedes01/11/2024 Ein wunderbares Tagungshotel mit exzellentem Service und sehr gut ausgestatteten Tagungsräumen. Das kulinarische Angebot ist herausragend, und das Wellnessprogramm sorgt für zusätzliche Entspannung. Auch die praktischen Garagenparkplätze tragen zum Rundum-sorglos-Paket bei. Absolut empfehlenswert für Geschäftsreisen oder erholsame Auszeiten!Thomas Weber30/10/2024 Super freundliches Personal.Google Gesamtbewertung 4.5 von 5, basierend auf 2787 Bewertungen
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